Wednesday, July 9, 2008

Kawan baru...

Assalamualaikum...
Ini betul-betul lama saya tak update blog. Sudah lebih sebulan. Buat apa? Entahlah... Nak kata sibuk tak juga. Tak apalah yang penting saya update. Hehehe...
Kawan-kawan suka tak bila dapat kawan baru? Saya suka sangat. Sebab tak lama lagi saya nak dapat kawan baru. Seronoknya. Saya pun tak tahu macam mana rupa kawan baru saya. Harap-harap dia comel. Tapi saya tahu kawan baru saya ni baik dan pandai. Nanti bila dia sudah datang saya tunjukkan gambar dia pada kawan-kawan ya.
Kawan-kawan doakan saya selamat berjumpa dia ya. :)

Okeylah sampai sini saja. Kita jumpa lagi nanti.

6 comments:

najwaamira said...

Salam kak Natasha,

Amboi!Lama x update blog?:D

Anyway,cerpen raya buat tajuk apa?Hmm,memang best dpt kwn baru.Saya pun suka.

Kwn akak lelaki/perempuan?

p/s:Selalu2 update blog ya!Jemput ke blog sya!

najwaamira-diary.blogspot.com

aLya tHe LiPaS said...

Salam kak Natasha..

Mesti fear factor sudah berakhir. . hehe (acah je).. sebenarnya alya pun takut tinggal seorang diri ..

best nya dapat kawan baru ..
macam mira tanya,
laki ke perempuan?
sorry lah kalau banyak tanya :)

rajin nantii melawatlah ke blog alya yer:.
seasonywonders.blogspot.com

salam sayang,
alyathelipas

natasha effyzal said...

hai najwa,
hai alya.

Baguslah awak berdua ni. Tanya soalan sama. Hihihi... Akak pun tak tahu kawan baru saya tu lelaki ke perempuan. Tapi jangan risau. Nanti akak tunjukkan gambar dia ya. :)
Alya blog awak cantikla. Akak dah singgah dah.

nurul hidayah roslan said...

Salam kka natsha!!

Nama akk kan sme ngn name sepupu dayah!!!!

WAh! ade kawan baru yek...:):)

semoga akk dalam keadaan gembira selalu!!!!!

wasalam,
~dayah~

Ainin Naufal said...

ada 'apa-apa' ke ni? hehehe

tahniahlah ya. semoga selamat semuanya.

natasha effyzal said...

aik... kak ainin naufal.

mana ada apa2. :) Anyway thank u la ye.. Doakan saya selamat