Sunday, March 15, 2009

Yaho....




Assalamualaikum kawan-kawan, Hehehe... Apa khabar semua? Mesti ada yang menjengah blog saya marah ataupun bosan ataupun apa-apa sajalah sebab tidak ada entry baru. Minta maaf sangat. Sekarang saya agak sibuk sedikit. (entah bila yang tak sibuk agaknya.) Saya sangat gembira. Sebab? Buku ketiga saya sudah berada di pasaran. Cepat dapatkan. Siapa lambat dia rugi. Tengok blurb depan buku tu. "Jadilah orang pertama di sekolah anda yang memiliki buku ini." Jadi apa tunggu lagi? Mari kita serbu kedai buku beramai-ramai.
Oh ya... gambar yang saya sertakan ini adalah semasa hari pelancaran buku itu di SACC Mall Shah Alam. Hmm... Tapi saya pelik... Hari tu pelancaran buku baru saya, tapi ramai yang beli buku Sekolah Kampung? Kenapa ya agaknya. Komen sikit siapa yang sudah baca buku itu.

Oh ya, satu lagi. Lepas ini saya akan cuba update blog saya selalu. Saya akan pastikan dalam satu minggu mesti ada sekurang-kurangnya 2 entry. Hore! Alisa boleh! Alisa? Siapa Alisa?

Okey kita jumpa lagi nanti. Bye

22 comments:

Hani said...

Salam,

Buku Tempat Kedua dah keluar dah? Cepatnya. Insya-allah, nanti saya beli.

:)

natasha effyzal said...

Ok terima kasih Hani. Harap awak suka buku tu.

:)

eyrah said...

bestnya.....x sabar nk bace buku 2.....cam best je....kt ipoh dh keluar ke kak?

eyrah said...

sy tahu sape 2 alisa....character dlm buku tempat ke-2 tu kn?....hehehe...

natasha effyzal said...

Tak pastilah eyrah dekat ipoh tu dah sampai ke belum. Tapi rasanya dah sebab buku ni keluar minggu lepas.
Betul... Alisa watak utama dalam cerita ini. Pandai awak.
Dah beli nanti komen ya. Sedap ataupun tidak. ;P

eyrah said...

ok kak...sy janji akn beli buku 2 nampak cam menarik je...mesti kandungan dia pon menarik kn?hehehe

~RaIn 'n' StAr~ said...

askum...

sya dh beli bku tu tpi lom abs agi..dlm proses...

salam,
rain n star

~fAtihAh oRy~ said...

saye baru jer beli buku Tempat Ke-2..
tgh mmbace and bru tau blog akk neh
tp sye ske cover bku tuh sbb warne warni.. attractive btowl

p/s: tgkla blog saye yer? sbb sye tekejot nmpak blog neh sbb template sme ngan saye !!! ;)

fatin said...

Kak ade cerita lain selain drpd Tempat Ke 2 x?

fatin said...

ade cerita lain x?

NURUL HUDA IBRAHIM said...

saye dah beli tempat ke 2 dkt PWTC..
buku tu memang shok lah..
tapi ending dia x best sket..
rase2 nye ade ke sambungan novel tempat ke 2 tuh?

smart_asya said...

suka aaa buku akak natasha (tmpt ke 2). best baca buku tu. akak dpt inspirasi wat citer tu dr mana yek? sy pon sbnrnyer minat tulis2 neh, bg tips sket bleh tak?

p/s: nama sy pon cam akak cumer sy natasya, akaknyer sh. heheh...

nabilah said...

hihi

bestlah jmper kak natasha
mse ari rabu tuh
knl nbilah x!yg pkai bju sklh wane pink....
sume kwan kwan nbilah ckp..kak natasha sporting!

natasha effyzal said...

Terima kasih rain n star. Okey belum habis baca ya? Habiskan cepat. Harap awak terhibur. :)

natasha effyzal said...

Hai Fatihah. Blog kita sama ya? Okey nanti akak nak masuk tengok blog awak ya. Terima kasih sebab dah beli buku akak. Cover buku akak cantik ya? Betul. Akak pun suka cover tu sebenanrnya. Sangat suka sebenarnya. :)

natasha effyzal said...

Minta maaf Fatin. Sampai dua kali awak tanya. Akak tak jawab-jawab juga ya. Sorry sangat. Akak ada buku lain. Sekolah Kampung? Sekolah Menengah? dan Terlebih Makan (siri Adam Kecil). Tapi dalam Terlebih Makan tu akak tulis 3 cerita saja. Okey sekarang Fatin boleh cari buku akak yang lain ya.

natasha effyzal said...

Alamak kenapa pula tak best Nurul? Akak buat dia dua orang berbaik-baik. Ada sebab tu. Sebab lepas ni ada sambungan buku tu. Apa pun terima kasih ya sebab beli buku tu.

natasha effyzal said...

Seronoknya! Terima kasih Nabilah. Nabilah yang pakai baju warna pink? Ingat rasanya. Sebab hari Rabu tu tak ramai sangat yang datang. Kalau kita jumpa lagi mesti akak ingat. Tapi betulla best betul jumpa adik-adik masa pesta buku tu.

natasha effyzal said...

Hai smart asya a.k.a Natasya. Betullah nama kita sama. Mana akak dapat inspirasi? Hm... Akak suka baca buku budak-budak ada juga cerita tu yang pasal akak dan adik akak sendiri. Adik Natasya minat menulis? Nak akak bagi tips? Boleh saja. Kena rajin membaca ya. Kalau dah ada tulis sikit-sikit boleh email pada akak, Nanti akak boleh tolong komen.

Aleen said...

Kak Natasha..

Semua buku2 cerita akak best lah!
Cerita Sekolah Kampung,
Sekolah Menengah, Tempat Ke-2! :)

Saya suka sangat baca akak punya cerita! Tak sabar nak tunggu buku lain punya:)

:D

nuts nadhiya said...
This comment has been removed by the author.
nuts nadhiya said...

bes lah buku ni i dah bace episod site akak ni