Tuesday, June 9, 2009

Cuti Sekolah datang lagi

Salam kawan-kawan.

Sekarang sedang cuti sekolah. Buat apa? Pergi mana? Ada tolong emak ataupun ayah? Inilah masanya kita nak berbakti pada mereka berdua. Jadi anak yang soleh.

Hm... Pesta buku Antarbangsa sudah berlalu. READ Malaysia pun sudah habis. Ada juga yang bertanya saya ada di READ Malaysia ataupun tidak tempoh hari. Hm... Maaflah. Saya lupa nak update dan maklumkan yang saya tidak berada di sana. Masa pesta buku tempoh hari saya ada, hampir setiap hari. Masa READ Malaysia saya tidak berkesempatan. Maklumlah banyak kerja kena selesaikan mana-mana yang tertangguh.

Apa pun tentu seronok cuti sekolah kan? Boleh bangun lambat. Boleh lepak-lepak tengok tv. Ish... memang mengasyikkan. Tetapi ingat jangan lupa tolong emak dan ayah.

Okey nanti kita jumpa lagi.

9 comments:

alyiafarzana said...

Terima kasih yerk sebab ingatkan saya supaya tolong ibu bapa.^_^Dan satu lagi, mungkin tak ada rezeki jumpa kak natasha masa kat READ MALAYSIA masa tuh...=( tapi tak apa kalau ada rezeki bolehlah kita jumpa lagi...:)

alyiafarzana said...

Kak Natasha punya email apa?

natasha effyzal said...

Okey mungkin kita boleh jumpa masa pesta buku lain nanti. By the way ini email akak natashaeffyzal@gmail.com.

alyiafarzana said...

Ok thanks kak natasha!!!

alyiafarzana said...

Kak Natasha dah dapat saya punya email belum tentang gambar?

alyiafarzana said...

Oh lupa nak cakap, saya ada blog tapi tengah dalam proses nanti kalau dah suiap saya ajak kak natasha visit saya punya blog yer!!!

natasha effyzal said...

Ok. Nanti dah siap beritahu akak ya. Btw akak tak ada terima pun email tentang gambar. Cuba adik hantar semula.

TQ

alyiafarzana said...

Oh yerk ker?Tak apa nanti saya hantar semula yerk!!!

alyiafarzana said...

Kak Natasha dah dapat belum?