Tuesday, July 21, 2009

Hari yang ditunggu-tunggu

Assalamualaikum kawan-kawan,

Ingat tak hari itu saya ada cakap pasal saya menang Anugerah Sasterawan Darul Ta'zim? Majlis itu berlangsung pada 17 Julai tempoh hari. Mula-mula tu berdebar betul saya masa nak naik pentas. Sampai kejang kaki saya. Maklumlah kali pertama kena naik pentas. Berdebar betul. Tambahan pula majlis itu dihadiri oleh Menteri Besar Johor. Ish.. takut betul saya. Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Saya berjaya naik pentas walaupun ada rasa sedikit gugup. Tapi dengan kemenangan ini memberi saya semangat untuk menulis buku yang lebih best lagi.
Hahaha! Poyo tak saya?

Okeylah kita jumpa lagi nanti ya. Bye

3 comments:

alyiafarzana said...

Akak natasha kenapa selalu tak bagi post yang terbaru?Lama sangat saya tunggu...hihihihi....

azim said...

sangat poyo! :P

All the best!

PENULIS CILI PADI said...

Assalamualaikum kak natasya...
Nama saya Nazifah dan saya peminat novel akak saya dah beli tempat ke dua dan paertama tapi belum beli sekolah kampung dan sekolah menengah...
saya janji saya akan beli kedua-dua buku yang saya belum ada...
kak natasya sila lah jemput ke blog saya www.nazhakim.blogspot.com
di situ saya meluahkan segala isi hati saya...
saya nak tulis post baru ni sehingga berjumpa lagi