Tuesday, May 13, 2008

Pergi sekolah?

Hai kawan-kawan?

Apa khabar? Hari ini hari pertama saya update blog. Kiranya saya baru belajar buat blog hari ini jugalah. Nak belajar buat blog kita tak perlu pergi sekolah. Boleh belajar daripada kawan-kawan saja.

Kawan-kawan suka pergi sekolah? Saya suka pergi sekolah. Sebab boleh pergi bermain dengan kawan-kawan. Tapi tak suka pergi sekolah sebab kena belajar. Hm... Macam mana tu? Ok nanti kita fikirkan.

Sampai sini sajalah ya. Nanti kita borak lagi. Oh ya... lupa pula. Terima kasih kepada 'jiran-jiran' saya yang mengajar saya membuat blog ini. Jadi saya terpaksalah promotekan blog dia di sini. aizam aiman dan Tan Sri Alif. Aizam aiman adalah penulis siri 'my'. Nanti saya nak cadangkan pada dia buat My Jiran. Antara buku yang Tan Sri Alif tulis pula (gelaran Tan Sri tu dia dapat sebab dia perasan) Hantu Silap Mata dan banyak lagi. (malas nak tulis sebenarnya)

Ok sampai sini saja. Jumpa lagi.

Assalamualaikum... Mmuah....

11 comments:

Farihah Iskandar said...

Yea! Tahniah sebab dah ada blog.

Kak Yayah

cutegirl_balqis said...

Assalamualaikum Kak Natasha Effyzal......

Bertuahnya saya jadi pembaca & peminat pertama yang memberi komen di sini...

Selamat Datang ke dunia blog....
Salam Perkenalan...nama saya NURUL BALQIS....akak boleh panggil saya Balqis...

Saya teringin nak jumpa akak....Tapi akak ngan Kak Aizam Aiman tak dapat datang kan masa birthday bash Kak Yayah @ Farihah Iskandar ???

takpe laa...saya harap kite dapat berjumpa...saya teringin nak amik gambar ngan akak....hehehehehe...

Buku akak Sekolah Kampung & Sekolah Menengah 2-2 best.....cepat-cepat laa tulis buku baru ye...tak sabar saya nak dapatkan....

najwaamira said...

Salam kak Natasha,

Dua hari yg lepas,saya dtg blog akak ni.Tapi,x boleh komen.Blog kak Aizam pun begitu.Jadi,susahlah nak tinggalkan 'jejak' di blog akak ni.Sekolah kampung dan menengah dua2 best.Buat sambungan ya..

natasha effyzal said...

Terima kasih ya kak yayah. Malu saya. Maklumlah orang lain dah lama ada blog.

natasha effyzal said...

Hai Balqis,

Maaflah hari tu akak tak dapat datang sebab ada hal sikit. Insya Allah kalau ada perjumpaan lagi akak akan datang.

Terima kasih sebab beli buku akak. Nanti akak buat sambungan lagi ya. Bila ya? Hehehe....

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
cicakgirls =) said...

Assalamu'alaykum w.b.t. Kak Natasha Effyzal ^_^

semoga akak berada dalam keadaan sihat :D

akhirnya!saya ketemu juga blog akak^^

gembiranya..
akak..ada sambungan lagi kan untuk novel Sekolah Menengah?

saya ambil link akak ek..

Wassalam.

khadijah said...

Nama blok kak Natasha Pelangi ke?Saya Wan Khadijah Wan Sukairi,9 tahun.Semoga kak Natasha jawab soalan saya.

Anis Farzana said...

Assalamualaikum...


Buku kak Natasha sume nye best2.Saye paling suke buku Tempat Ke-2.Citer fasal kembar yg asyik gaduh.


Saye masih blom beli buku Sekolah Menengah?.Nnti kalu ternmpak saye beli lah yeh?hehe..

Anis Farzana said...

assalamualaikum..


Saye masih blom beli buku Sekolah Menengah?.Mesti best kan buku tu.Buku yg paling saye suke ialah Tempat Ke-2?Semua ade tande soal.Hehe..

amalin said...

assalamualaikum kak natasha effyzal.
terima kasih kak natasha effyzal sebab tulis semua cerita yang best sangat.kak natasha effyzal boleh panggil saya nini.saya baru kumpul buku sekolah menengah,sekolah rendah dan tempat ke-2.tulislah banyak banyak lagi.saya suka sangat semua novel yang kak natasha effyzal tulis.boleh saya dapatkan e-mel kak natasha effyzal.hehehehehe.......